Παπαγιάννης: Το πάνω χέρι ο Παναθηναϊκός!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός θα κάνει ότι είναι δυνατό για να κρατήσει τον Έλληνα ψηλό.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού για ανανέωση και οι «πράσινοι» δουλεύουν ήδη την υπόθεση του.

Ας πάρουμε όμως ένα ένα τα δεδομένα μέχρι στιγμής:

Όπως ξέρουμε πριν αρκετούς μήνες δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να μείνει στην ομάδα ο Έλληνας ψηλός για πολλούς λόγους. Ήταν απογοητευμένος από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα αλλά και επίσης από τον δικό του ρόλο την περίοδο που το τιμόνι της ομάδας κρατούσε ο Ράντονιτς. Όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον οποίο έχουν πολύ καλή σχέση προανήγγειλε πολλές αλλαγές ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη κορυφή ξανά. Η συνέχεια είχε Εργκίν Αταμάν, ο Τούρκος κόουτς στην συνάντηση που είχε με τους Σάνι Μπετσίροβιτς, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Κοντό ξεκαθάρισε ότι θέλει τον Γιώργο Παπαγιάννη στην ομάδα του χρόνου. Εκτός αυτού υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πριν από λίγες ημέρες στην οποία ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει πλάνο κι συγκεκριμένος ρόλος για εκείνον.

Τώρα όσον αφορά το δημοσίευμα από την Τουρκία, σύμφωνα με το οποίο η Φενέρ ήδη διαπραγματεύεται μαζί του, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι ο ύψους 2,20μ. σέντερ δεν έχει προταθεί μόνο στην Φενέρ αλλά κι σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες με τιμή εκκίνησης 1,5 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ο Γιώργος Παπαγιάννης άλλαξε πρόσφατα ατζέντη ώστε να ανεβούν και οι μετοχές του.

Συμπερασματικά ο Παναθηναϊκός θέλει τον Γιώργο Παπαγιάννη όπως και ο παίκτης έχει ως πρώτη επιλογή να παραμείνει στο «τριφύλλι», χωρίς όμως να σημαίνει ότι η λύση του εξωτερικού απορρίπτεται τελείως.

Διαβάστε επίσης:

Την απάντηση του Ελάιζα Μπράιαντ σε ερώτηση που αφορούσε τον Παναθηναϊκό!

Το σχόλιο του Τόλη Κοτζιά για τον Κέβιν Πάντερ!

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης