Ναν: Αντέδρασε στις σκέψεις της Euroleague για αφαίρεση νίκης λόγω διαμαρτυριών! (pic)

Ο Κέντρικ Ναν σχολίασε δημόσια το ενδεχόμενο να αφαιρούνται νίκες από ομάδες λόγω διαμαρτυριών για τη διαιτησία.

Ο Κέντρικ Ναν σχολίασε δημόσια το ενδεχόμενο να αφαιρούνται νίκες από ομάδες λόγω διαμαρτυριών για τη διαιτησία, εκφράζοντας την απορία και δυσαρέσκειά του.

Απίστευτο και όμως… συνέβη! Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τις ομάδες της Euroleague για να μη γίνει το Final Four στην Αθήνα!

Ο Αμερικανός ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Κέντρικ Ναν, δεν άφησε ασχολίαστη τη φημολογούμενη αυστηροποίηση των κανονισμών της Euroleague, σύμφωνα με την οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμα και αφαίρεσης νίκης από ομάδες, σε περιπτώσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς παραγόντων προς τη διαιτησία.

Ο MVP της σεζόν στη Euroleague, με μια λιτή αλλά χαρακτηριστική αντίδραση μέσω των social media, σχολίασε τις συγκεκριμένες πληροφορίες, γράφοντας:
«Αφαίρεση νίκης; Τι στο καλό είναι αυτό…»

Δείτε παρακάτω την απάντηση του:

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ