Μίσιτς: Πρώτα το ΝΒΑ και στο βάθος Παναθηναϊκός

Ο Βασίλιε Μίσιτς σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα είναι φευγάτος από την Αναντολού Εφές με το ΝΒΑ και τον Παναθηναϊκό να είναι οι επιλογές του.

Ο Βασίλιε Μίσιτς σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα είναι φευγάτος από την Αναντολού Εφές.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Νίκολα Λαπροβίτολα!

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα Αναντολού Έφες και ο Βάσιλιε Μίσιτς να λύσουν το συμβόλαιό τους κοινή συναινέσει, καθώς ο παίκτης επιδιώκει να παίξει στο NBA. Ωστόσο, η περίπτωση της επιστροφής του στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, είναι επίσης πιθανή και αποτελεί μία εναλλακτική σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο Ανίλ Γιουσάλ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, έχει τον Βάσιλιε Μίσιτς στην κορυφή της λίστας του. Θα ήθελε πάρα πολύ να τον αποκτήσει, με σκοπό να ξαναγράψει χρυσές σελίδες για την ομάδα. Το Αταμάν τον έχει στο μυαλό του ως τον απόλυτο ηγέτη.

Το όνομα του Μίσιτς έχει συζητηθεί επίσης με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Η πρώτη ένδειξη ήταν απολύτως αρνητική πάντως, αφού η προτεραιότητα του παίκτη είναι ξεκάθαρη. Αν δεν εξαντλήσει τα περιθώρια του για το ΝΒΑ ο Μίσιτς δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με άλλα σενάρια.

Μπορεί ο Μίσιτς να επιθυμεί να βρεθεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά θέλει να το κάνει με τους δικούς του όρους. Δεν τίθεται θέμα two-way συμβόλαιο για τον ίδιο. Θέλει ένα καλό συμβόλαιο που να δείχνει ότι τον υπολογίζουν στην ομάδα.

Σχετικά άρθρα:
Τρεις προτάσεις έχει στα χέρια του ο Έξουμ – Η μία είναι του Παναθηναϊκού!
Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν τον Παπαγιάννη!
Τι συνέβη με τον Πάντερ και την Μπαρτσελόνα
Τι ισχύει με Παναθηναϊκό και Ντόρσεϊ

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση