Παναθηναϊκός: Κοιτάζει Ντόρσεϊ αλλά με μία βασική προϋπόθεση!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον βασικό παίκτη για την θέση του σούτινγκ γκαρντ με την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην περνάει απαρατήρητη.

Ο Παναθηναϊκός μετά το «φιάσκο» της υπόθεσης του Κέβιν Πάντερ στρέφεται στον επόμενο στόχο για την θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Magic Euroleague» και τον έμπειρο δημοσιογράφο Βασίλη Παπαθεοδώρου οι πράσινοι κοιτάζουν την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αλλά με μια συγκεκριμένη προϋπόθεση.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον παίκτη διότι έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο, είναι κοντά σε αυτό που θέλει ο Αταμάν και το πιο σημαντικό ότι διαθέτει ελληνικό διαβατήριο με αποτέλεσμα να ανοίξει κάποια άλλη θέση ξένου.

Η προϋπόθεση για να ασχοληθεί ακόμη πιο έντονα!

Ο Αμερικανός γκαρντ δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε έως το 2025. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Έτσι η βασική προϋπόθεση για να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός είναι ο Ντόρσεϊ να σπάσει το συμβόλαιο με τους Τούρκους αλλιώς το «τριφύλλι» θα πάει σε άλλη περίπτωση παίκτη.

Σχετικά άρθρα:

Υπόθεση Πάντερ!

Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου!

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης