Όλα δείχνουν πως το πέρασμα του Λορένζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό πλησιάζει στο τέλος του. Ο Αμερικανό-ισραηλινός γκαρντ δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα με τη φανέλα του «τριφυλλιού» και πλέον η αποχώρησή του μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ.
Όπως αναφέρει η ισπανική «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει επαφές με τον 34χρονο παίκτη, προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του. Οι Καταλανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Μπράουν έναν έμπειρο πόιντ γκαρντ, που μπορεί να ενισχύσει την περιφέρειά τους ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Μπράουν φέτος αγωνίστηκε σε 38 ματς της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, έχοντας κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 2 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ σε λιγότερα από 15 λεπτά συμμετοχής. Παρά την εμπειρία του και τις οργανωτικές του ικανότητες, δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, γεγονός που έχει φέρει στο προσκήνιο σενάρια αποχώρησης.
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Το πλάνο του Παναθηναϊκού για την αξιοποίηση του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ!
- Ανατροπή με τα συμβόλαια των Ελάιζα Μπράιαντ και Νταν Οτούρου στη Χάποελ Τελ Αβίβ!
- Η απουσία του Γκριγκόνις την φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Όσμαν που δεν μπόρεσε να καλύψει το συγκεκριμένο αγωνιστικό κενό!
- Απίστευτο και όμως… συνέβη! Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τις ομάδες της Euroleague για να μη γίνει το Final Four στην Αθήνα!
- Το εξωφρενικά μεγάλο buy-out που θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για τον Αντώνη Καραγιαννίδη!









