Λεσόρ: «Πριν υπογράψω μίλησα με τον Γιαννακόπουλο»

Ο Ματίας Λεσόρ έδωσε στο SDNA την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

– Αν πατήσουμε το κουμπί του “fast forward” και έρθουμε στο φετινό καλοκαίρι, τι σε οδήγησε να επιλέξεις τον Παναθηναϊκό, μεταξύ των επιλογών που είχες στην αγορά;

«Η πρόκληση. Ήταν μια σπουδαία πρόκληση για εμένα, παρόμοια με αυτήν που είχα όταν πήγα στην Παρτιζάν. Μια ομάδα που προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή και θέλει να είναι κορυφαία στην Ευρώπη. Θα συνεργαστώ με έναν μεγάλο προπονητή, έναν πολύ πετυχημένο προπονητή, που θα προσπαθήσει να φέρει τα κατάλληλα ονόματα και να φτιάξει το ρόστερ που θέλει. Ελπίζω πως το πρότζεκτ στον Παναθηναϊκό θα είναι τόσο επιτυχημένο όσο ήταν αυτό της Παρτιζάν, αν όχι και ακόμα πιο επιτυχημένο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Μίλησα με τον προπονητή και ένιωσα ότι πραγματικά με ήθελε και εκείνος και η ομάδα. Δεν ήθελαν απλά έναν σέντερ, αλλά ήθελαν εμένα. Είναι ωραίο να το βλέπεις και να το νιώθεις αυτό, μπαίνοντας σε ένα μεγάλο πρότζεκτ. Σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα αυτή η κατάσταση».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή να βρεθεί ο καλύτερος σέντερ!

– Είχες κάποια άμεση επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο; Αν ναι, πώς σε έπεισε να έρθεις στους «πράσινους»;

«Ναι, μίλησα με τον Δημήτρη πριν υπογράψω. Είχαμε μια τηλεφωνική συζήτηση μαζί του, δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα από κοντά. Όμως, ήταν μια πολύ καλή κουβέντα. Κάποιοι ίσως έχουν να πουν τις απόψεις τους για εκείνον, αλλά ήθελα να μιλήσω μαζί του, να δω ποιος είναι. Όταν μιλήσαμε βρήκα έναν άνθρωπο πολύ ανοιχτό, ευθύ και ειλικρινή, ξεκάθαρο. Μου άρεσε πολύ, το εκτίμησα, γιατί και εγώ έτσι είμαι. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε ως κινητήριο δύναμη τα συναισθήματά μας, τα οποία θέλουμε να μας βγάζουν τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαστε 100% αληθινοί και κάποιες φορές δεν σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε, αλλά το πράττουμε γιατί το θεωρούμε την σωστή επιλογή τη συγκεκριμένη στιγμή. Νομίζω πως έτσι είναι και ο Δημήτρης. Είναι ο εαυτός του, είναι 100% ξεκάθαρος και μου αρέσει να έχω γύρω μου τέτοιους ανθρώπους. Ήμουν και εγώ ειλικρινής μαζί του και θα συνεχίσω να είμαι, γιατί δεν μου αρέσει να προσποιούμαι».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λεσόρ εδώ.

Σχετικά άρθρα:
Αυτός ο παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για αντί-Χεζόνια!
Το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την περίπτωση Παπαγιάννη!

Αφήστε μια απάντηση