ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ευχήθηκε στον Λεσόρ για την γέννηση της κόρης του! (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από ανάρτηση στα social media ευχήθηκε στον Ματίας Λεσόρ για την γέννηση της κόρης του.

Ο Ματίας Λεσόρ και η σύντροφός του υποδέχθηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να στέλνει θερμές ευχές στον Γάλλο σέντερ.

Ο Ευρωλιγκάτος ξένος που «παίζει» δυνατά για τη θέση του τρίτου σέντερ!

Ο Ματίας Λεσόρ περνά το φετινό καλοκαίρι με χαμόγελο και συγκίνηση, καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χαρίζοντας στον μικρό Μάτσον μια αδερφούλα. Το ευτυχές γεγονός γνωστοποιήθηκε μέσα από τα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία συνεχάρη δημόσια τον παίκτη της για τη σημαντική αυτή στιγμή.

«Συγχαρητήρια στον Ματίας Λεσόρ και την οικογένειά του, για την γέννηση της κόρης τους! Της ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία και μαγικές στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της ομάδας.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ