Γκραντ: Ξεκίνησαν συζητήσεις ανανέωσης του!

Τζέριαν Γκραντ και Παναθηναϊκός έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα.
Γκραντ ανανέωση συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός προσέχει, για να έχει, αλλά και επιβραβεύει την τρομερή εκκίνηση του Τζέριαν Γκραντ, συζητώντας για νέο συμβόλαιο.

Τόσο κόσμο είχε στο ΟΑΚΑ – Το γέμισε ακόμη περισσότερο ο κόσμος του «τριφυλλιού»

Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τζέριαν Γκραντ για την πρόωση ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε το καλοκαίρι υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο, με αποδοχές που ξεπερνούν κατά λίγο το μισό εκατομύριο. Μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη, στις δύο πλευρές του παρκέ, παράλληλα έχει κερδισει τους πάντες με τον χαρακτήρα, την νοοτροπία και την προσαρμοστικότητα του.

Η διάρκεια του νέο συμβολαίου του Γκραντ

Σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο Παναθηναϊκός θέλει, τόσο να του αναπροσαρμόσει το τωρινό συμβόλαιο, όσο και να του το επεκτείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή του 2026. Ο Εργκίν Αταμάν φέρεται να ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να «δέσει» τον παίκτη και οι «πράσινοι» κάνανε αμέσως πράξη την επιθυμία του. Κάτι, που είχε προαναγγείλει εξάλλου και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από story που δημοσίευσε στο Instagram του.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

This Post Has 67 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης