Κλαβέρ: «Ο Χούαντσο ήταν πολύ ξεκάθαρος ότι θα κατέληγε στον Παναθηναϊκό!»

Ο Βίκτορ Κλαβέρ μίλησε στο BasketNews για την μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό αλλά και για τον Μήτογλου.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ ανέφερε στο BasketNews:

Για τη μεταγραφή του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό:«Υπήρχαν φήμες ότι θα πήγαινε στη Βαρκελώνη με τον αδερφό του, αλλά έμαθα για τον Παναθηναϊκό μια μέρα πριν υπογράψει. Ήταν πολύ ξεκάθαρος ότι θα κατέληγε εδώ. Πέρα από την αναμφισβήτητη ποιότητα του ως παίκτης, ο Χουάντσο είναι ένα πολύ χαρισματικό άτομο. Απλά δείτε την ταινία [Hustle] στην οποία πρωταγωνίστησε. Έγινε και ηθοποιός! Κάνει περισσότερα πράγματα εκτός από το μπάσκετ. Αυτό αρέσει στους ανθρώπους και δένονται μαζί του».

Για τον Μήτογλου και το αν είναι το καλύτερο «4» στην Ευρώπη: «Είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική στιγμή φόρμας και είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Λοιπόν, τώρα που ο Μίροτιτς παίζει στη θέση του σμολ φόργουορντ, ίσως είναι πιο εύκολο να πούμε ότι ο Μήτογλου είναι ο καλύτερος. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις έναν παίκτη. Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω κάποιον ως τον καλύτερο γιατί όλα εξαρτώνται από το πού παίζεις και τη στιγμή που βρίσκεσαι. Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τους παίκτες».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης