Γιαννακόπουλος: «Δεν ψάχνουμε αγοραστή ξεκινάω από εκεί!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι πλέον προς πώληση με τον ίδιο πάντως να θέλει μελλοντικά να αποχωρήσει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε στην «Magic Euroleague» του «SDNA»:

«Δεν ψάχνουμε αγοραστή, ξεκινάω από εκεί. Το πωλητήριο το έχω κατεβάσει. Όμως, έχω μάθει ότι δεν πρέπει να λες ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις. Πάμε να κάνουμε μια τεράστια επένδυση σε έναν χώρο που θεωρώ ότι θα μεγαλώσει.

Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό και το μπάσκετ δεν είναι μέσα στις σκέψεις μου. Θα ήθελα να φύγει αυτό από πάνω μου. Αλλά ο ΠΑΟ δεν είναι προς πώληση και δεν ψάχνω αγοραστή. Αν έρθει κάποιος να μου δείξει ότι είναι διατεθειμένος να συνεχίσει αυτό που αρχίσαμε φέτος, με αυτή την επένδυση, εκεί μπορεί και να καθίσω να συζητήσω.

Ναι, θα ήθελα να φύγω από τον Παναθηναϊκό και να μην έχω την ενασχόληση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ψάχνω αγοραστή. Τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσω στο υψηλότερο επίπεδο. Απεδείχθη το λάθος. Σας εξήγησα γιατί είχα πάρει την απόφασή μου τότε και τι άλλαξε. Δεν θέλω να είμαι σε αυτόν τον χώρο.

Όμως, ο μόνος τρόπος είναι είτε εγώ να έχω κάνει τον ΠΑΟ αυτάρκη και αυτοδύναμο είτε να έρθει ένας συνομιλητής που θα μου πει ότι βάζω αυτά για την αγορά και αυτά για την ανάπτυξη. Έτσι θα κάτσω να μιλήσω σοβαρά. Αλλιώς χτυπήστε μια άλλη πόρτα».

Σχετικά άρθρα:

Το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Σάσα Βεζένκοφ!

Όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Δημήτρη Ιτούδη!

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης