Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα τον Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό!»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε πως θα ήθελε στο μέλλον να δει τον Σάσα Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό, τον οποίο είχε προσπαθήσει να φέρει στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα και Σπανούλη:

«Ο Σπανούλης είναι γεννημένος νικητής. Είμαι σίγουρος ότι οτιδήποτε κάνει θα είναι νικητής. Αν φτάσει στο επίπεδο των καλύτερων προπονητών, που θα φτάσει, θα είναι στόχος του Παναθηναϊκού».

«Τον Μπαρτζώκα ήθελα να τον φέρω στην ομάδα. Σε προπονητικό επίπεδο τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπό του. Παρόλα αυτά έχει προσωπικά δικά του θέματα, ανάσφαλειες… έχει διαφορετικό χαρακτήρα».

«Μιλάει αλαζονικά και συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει πάρα πολλά δείχνει μικρός με αυτό τον τρόπο».

«Αν ήταν διαθέσιμος θα ήταν σίγουρα από τους στόχους του Παναθηναϊκού».

«Σαν τρελός θα ήθελα τον Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό. Ήθελα να τον φέρω στο παρελθόν, αλλά ο ατζέντης του μου είπε πως δεν χωρούν μαζί με τον Μήτογλου, τον οποίο επίσης εκπροσωπούσε. Ευτυχώς δεν έχουν βάλει ειδικό όρο για όταν γυρίσει να έχει ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο. Άσε μην έχουμε τίποτα εγκεφαλικά τώρα! Θέλω πάντωςπ ολύ να τον δω στον Παναθηναϊκό!».

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση