Καμπάτσο: Φαβορί η Ρεάλ – Δεν υπάρχει συμφωνία!

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο, συμφωνία όμως δεν υπάρχει.

Παρά το ισπανικό ρεπορτάζ της Relevo σύμφωνα με το οποίο ο Φακούντο Καμπάτσο έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης, η αλήθεια είναι άλλη. Πράγματι προτεραιότητα του Αργεντίνου γκαρντ είναι η επιστροφή στην Ισπανία παρόλα αυτά δεν πρόκειται να το κάνει χωρίς κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Τα πέρι συμφωνίας διέψευσε επίσημα κι ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα θέτει κάποια ζητήματα που αν δεν συμφωνηθούν δεν πρόκειται να υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών. Εκεί μπαίνει ο Παναθηναϊκός. Το τριφύλλι έχει κάνει ότι χρειάζεται προκειμένου να δελεάσει τον Καμπάτσο προσφέροντας του όλα όσα ζητάει. Το δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι το μέλλον του είναι μακριά από την Σερβία.

Επομένως όλα εξαρτώνται από το αν θα τα βρουν οι δύο πλευρές μεταξύ τους, διαφορετικά ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη τύχη. Εξάλλου έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση