Ερυθρός Αστέρας: Διέψευσε τις φήμες επιστροφής του Καμπάτσο στη Ρεάλ

Ο Ερυθρός Αστέρας με ανακοίνωση του έβαλε τέλος στα σενάρια επιστροφής του Καμπάτσο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Θέση για το θέμα Καμπάτσο πήρε ο Ερυθρός Αστέρας, όπου με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου θέλησε να δώσει ένα τέλος σε κάθε φήμη που κυκλοφορεί περί επιστροφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις νέες φήμες και την παραπληροφόρηση που μεταδόθηκε ως ‘αποκλειστική’ πληροφορία ενός ‘καλά ενημερωμένου’ ισπανικού μέσου την Κυριακή 23 Απριλίου του 2023, ενημερώνουμε ότι ο Φακούντο Καμπάσο είναι παίκτης της ομάδας μας και δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση το Μάρτιο στη Βαρκελώνη.

Με την ευκαιρία αυτή, υπενθυμίζουμε στο κοινό ότι η κατάσταση του παίκτη μας δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τη δήλωσή του που δόθηκε στα σερβικά ΜΜΕ πριν από μόλις 10 ημέρες: “Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για την κατάστασή μου, δεν είναι ακόμα η ώρα για αυτό. Ας εστιάσουμε στο παρόν, θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να απολαύσω. Συνήθως δεν σκέφτομαι το μέλλον, αλλά μόνο για το παρόν”, είχε πει ο Καμπάτσο.

O Ερυθρός Αστέρας δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να αντιδράει και να αρνείται τις δεκάδες φήμες και τις λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπόθεση. Η πρώτη ομάδα έχει εστιάσει απόλυτα στις υποχρεώσεις της στους τελικούς της Αδριατικής και της Σερβικής Λίγκας, με τον Φακούντο Καμπάτσο στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης:

Αταμάν: Οι «χρυσές» απολαβές του!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση