Αταμάν: Η τοποθέτηση του για τον Σάσα Βεζένκοφ!

Ο Εργκίν Αταμάν μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του Σάσα Βεζένκοφ.
Αταμάν δηλώσεις Game 4

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό και την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ.

Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Λώτσος για Σάσα Βεζένκοφ και Παναθηναϊκό!

Θυμίζουμε το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού παίζει σε αρκετά δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τους πράσινους καθώς το μέλλον του στο NBA μόνο σίγουρο δεν είναι.

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε:

«Φυσικά, ο στόχος μου όταν πήγα στον Παναθηναϊκό ήταν να επιστρέψω τον σύλλογο σε εκείνες τις παλιές ένδοξες μέρες γεμάτες τρόπαια. Φυσικά, αυτό δεν ήταν εύκολο. Όταν μπαίνεις σε αυτό το γήπεδο (σ.σ ΟΑΚΑ), παρατηρείς τα λάβαρα των έξι πρωταθλημάτων της Ευρωλίγκας που κατακτήθηκαν στο παρελθόν και εντυπωσιάζεσαι. Το ονειρευόμουν κι εγώ.

Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ σκέφτηκα ‘μπορούμε να το κάνουμε, μπορώ να γίνω και εγώ αθάνατος σε αυτό το γήπεδο;’ Φυσικά, ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις με μια ομάδα που τερμάτισε 17η την προηγούμενη σεζόν και δεν είχε προκριθεί στο Final Four για 12 χρόνια.

Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε πρωταθλητές, αλλά φυσικά αυτό έρχεται σταδιακά. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι είχαμε φτιάξει μια καλή ομάδα και θα φτάναμε στο Final Four, και μόλις φτάσαμε εκεί, ήταν αναπόφευκτο να έχουμε μια τρομερή επιτυχία και να γίνουμε αθάνατοι.»

Για τον Βεζένκοφ: «Όλη η Ευρώπη ξέρει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Βεζένκοφ. Αν ο Βεζένκοφ αποφάσιζε να επιστρέψει σήμερα στην Ευρωλίγκα, θα λάμβανε προσφορές και από τις 18 ομάδες. Δεν βρίσκω παράξενο αυτό που είπε ο μάνατζερ του.

Φυσικά δεν μου αρέσει όταν οι μάνατζερ βγαίνουν συνέχεια και προσπαθούν να πάρουν προσφορές από όλους τους συλλόγους. Μπορεί να ισχύει για τη δική τους δουλειά αλλά δεν χρειάζεται να βγαίνουν δημόσια και να λένε «μας έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός».

Τότε ξέρω τους συλλόγους στους οποίους προσέφερες τον παίκτη σου, οπότε πρέπει να βγω και να τους ανακοινώσω τώρα; Το σημαντικό εδώ είναι, αν θα επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοφ στην Ευρώπη. Αυτό θα το αποφασίσει μόνος του. Δεύτερον, σε ποιο σύλλογο και σε ποιο στυλ μπάσκετ θα ήθελε να παίξει. Η απόφασή του εδώ θα είναι σημαντική.

Δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση, αλλά συζητιέται, όλοι μιλάνε με όλους. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ φυσικό Όπως είπα, ο Βεζένκοφ έχει προταθεί σε πολλούς μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη από τον μάνατζέρ του. Το σημαντικό εδώ είναι η απόφαση του παίκτη.»

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης