Τσουκαλάς: Άθλια υπονοούμενα για Σλούκα!

Ο Τάκης Τσουκαλάς κατά την εκπομπή «Άντε Γεια» μίλησε για τον Κώστα Σλούκα και την απουσία του από την Εθνική Ομάδα.
Τσουκαλάς άθλιες κατηγορίες κατά Σλούκα

Ο Τάκης Τσουκαλάς άφησε άθλια υπονοούμενα για την απουσία του Κώστα Σλούκα από την Εθνική Ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, πέταξε σπόντες για ντοπάρισμα.

Νέα ανάρτηση από την σύντροφο του Ναν, Μπλεν Μεκκόνεν, για τον Κέντρικ!

«Η Εθνική Ελλάδος κέρδισε στο μπάσκετ. Ο Σλούκας, ρε παιδιά, με ρωτάτε γιατί δεν πήγε. Εγώ νομίζω παιδιά πρέπει να πόναγε η κοιλιά του. Πρέπει να τραυματίστηκε στην κοιλιά του» ήταν η αρχική τοποθέτηση που έκανε ο Τάκης Τσουκαλάς αναφερόμενος στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Κάτι είχε φάει, και πήρε κάτι χάπια. Του πέρασε η κοιλιά; Δεν του πέρασε; Και για να μη βρούνε τώρα τι είδους φαγητό ήταν αυτό, καταλαβαίνετε, δεν πήγε στην Εθνική».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση