Παναθηναϊκός: Θέλει τον Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στο πρόσωπο του Αταμάν τον κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του SDNA η υπόθεση του Αταμάν για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μπαίνει στην τελική ευθεία.

Οι συζητήσεις έχουν ακόμα δρόμο αλλά φαίνεται πως τόσο ο Αταμάν όσο και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται στην ίδια σελίδα του βιβλίου. Ποια είναι αυτή; Θέλουν να συνεργαστούν, πιστεύουν αμφότεροι ότι μαζί μπορούν να ξαναβγάλουν τον Παναθηναϊκό στον αφρό του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αν οι επόμενες συζητήσεις ευοδώσουν καρπούς τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αταμάν θα γίνει προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στις βασικές αρχές του project υπάρχει μια προκαταρκτική συμφωνία κι αυτό από μόνο του δείχνει πολλά διότι ο Αταμάν μετά από χρόνια στο «χρυσό βασίλειο» της Εφές, προφανώς και δεν θα έδειχνε ζεστός για μια ομάδα που θέλει να κινηθεί… φτωχικά.

Ο Παναθηναϊκός θα ανοιχτεί την επόμενη σεζόν για να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργήθηκε την τελευταία τριετία με τα «πάνω στρώματα» της Ευρωλίγκας και έτσι να ξαναγίνει ελκυστικός ώστε να επιστρέψει στη βιτρίνα.

Βιτρίνα σημαίνει πλέι οφ, αφρός κάτι ακόμα περισσότερο κι αυτό απαιτεί παίκτες πρώτου επιπέδου αλλά και προπονητή που ξέρει από πρωταθλητισμό και… rebuilding.

Ο Αταμάν πήρε την Εφές στα μέσα της σεζόν 2017-18 και ενώ ήταν στην τελευταία θέση στην Ευρωλίγκα, προχώρησε σε ολικό lifting με δικές του επιλογές: Αρχικά η Εφές την αμέσως επόμενη σεζόν τερμάτισε 4η στη regular season και πήρε αβαντάζ έδρας, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και στη συνέχεια την οδήγησε δυο φορές στην κορυφή της Ευρωλίγκας και… παραλίγο μία ακόμα όταν έπαιζε διαστημικό μπάσκετ αλλά η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε.

Η Εφές έγινε ομάδα με σταθερές παρουσίες στο υψηλότερο επίπεδο του Final Four. Ο Αταμάν ήταν εκείνος που αποφάσισε και «προσέλαβε» το δίδυμο ΜίσιτςΛάρκιν με καλά συμβόλαια αλλά υπό τη δική του καθοδήγηση και μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες, τα καλά συμβόλαια διπλασιάστηκαν, έγιναν χρυσά και έφτασαν να αμείβονται με 3 και 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει το θέμα προπονητή το συντομότερο δυνατό και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχει βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα τον Αταμάν.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Αταμάν έχει δείξει ότι θέλει την ευκαιρία του Παναθηναϊκού και ο Παναθηναϊκός βλέπει πλέον τον Αταμάν ως μονόδρομο. Κι όταν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, όλοι ξέρουν την κατάληξη…

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση