Αταμάν: Για οριστική συμφωνία με Παναθηναϊκο μιλάνε οι Ιταλοί και Τούρκοι

Για οριστικό deal μεταξύ Παναθηναϊκού και Εργκίν Αταμάν κάνουν λόγο τόσο οι Τούρκοι δημοσιογράφοι όσο κι οι Ιταλοί.

Ο Παναθηναϊκός όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και οι δύο επικρατέστεροι μέχρι τώρα ήταν οι Πάμπλο Λάσο και Εργκίν Αταμάν. Όπως σας πληροφορήσαμε χθες όμως η απόφαση των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι ο Τούρκος προπονητής.

Στην Τουρκία πάντως θεωρούν σχεδόν δεδομένη την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης κίνησης, τονίζοντας πως ο Αταμάν είναι πιο κοντά από κάθε άλλον προπονητή στο «Τριφύλλι», ενώ βλέπει ως τεράστια πρόκληση το να επαναφέρει τον Σύλλογο στην φυσική του θέση.

Με το βιογραφικό που «κουβαλά» μάλιστα τον έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η αγαπημένη του Γαλατασαράι, όμως ο ίδιος φαίνεται πως έχει πειστεί από το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Για συμφωνία μιλάνε και οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, αφού σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Λούκα Ντ’Αλεσάντρο το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι προ των πυλών.

Αναμένουμε εξελίξεις άμεσα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αφού είναι δεδομένη η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας για συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση