Ζερβός: «Όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Ζερβός, ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφηβικού παραχώρησε συνέντευξη στο Sdna.gr.

Ο Δημήτρης Ζερβός παραχώρησε συνέντευξη και είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει.

Οι «πράσινοι» με προπονητή τον Νίκο Ρήγγα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να αναμετρούνται με ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης: «Τα πράγματα σαφώς είναι πιο απαιτητικά στο εξωτερικό. Φέτος πήγαμε καλά στο next generation της Adidas, έχουμε και πρόσκληση να πάμε στην Λιθουανία στο Final 8 και πιστεύω θα τα πάμε εξίσου καλά. Αυτή η πορεία μας δίνει και περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι μοναδική εμπειρία».

Σαφώς και σε αυτό το επίπεδο της μετάβασης από τα εφηβικά στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση και απαιτήσεις. Ο Δημήτρης Ζερβός και ο τρόπος παιχνιδιού του όμως δεν δείχνει να επηρεάζεται από αυτό: «Οταν παίζουμε δεν σκεφτόμαστε την πίεση, ούτε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Η καλή δουλειά εξάλλου φαίνεται στο παρκέ».

Ο Ζερβός έχει τον τρόπο να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με μπόλικους πόντους, αλλά δεν στέκεται μόνο σε αυτό. Είναι ομαδικός παίκτης που του αρέσει να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του: «Μου αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο πιστεύω η δημιουργία. Αν λειτουργεί σωστά αυτό μπορείς ταυτόχρονα και να σκοράρεις γιατί γεμίζεις αυτοπεποίθηση βοηθώντας τους συμπαίκτες σου και την ομάδα σου».

Όπως κάθε παίκτης που ξεκινάει από τις ακαδημίες μίας ομάδας, έτσι και ο Δημήτρης έχει ως στόχο να βρεθεί ανάμεσα στους επαγγελματίες του Παναθηναϊκού και να παίξει μαζί τους: «Θα ήθελα πολύ να παίξω στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Είναι ένα όνειρο που το έχουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο πλάνο αλλά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον».

Στα χνάρια του Νεοκλή Αβδάλα λοιπόν, ο Δημήτρης Ζερβός κοιτάει τον συμπαίκτη του με θαυμασμό για όσα έχει καταφέρει έχοντας αναδειχθεί από τις ακαδημίες: «Είναι πολύ σημαντικό για τον Αβδάλα γιατί του ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και αποκτά σημαντικές εμπειρίες και ο ίδιος».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση