Χαιριστανίδου: «Ανυπομονώ για την εμπειρία του Ευρωμπάσκετ, με βοήθησε πολύ η Ριντ»

Η διεθνής φόργουορντ, Αντιγόνη Χαιριστανίδου σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και την εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Χαιριστανίδου μίλησε για την εμπειρία της στον Παναθηναϊκό αλλά και για την πρώτη συνάντηση της Εθνικής γυναικών.

Αναλυτικά η δηλώσεις της στην εκπομπή «Woman to woman»:

Για την πρώτη συγκέντρωση της Εθνική Γυναικών ενόψει Ευρωμπάσκετ 2023:

«Σίγουρα είμαστε όλες πολύ χαρούμενες που έχουμε βρεθεί μεταξύ μας, που ξεκινάμε επιτέλους την προετοιμασία μας για το Ευρωμπάσκετ. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, πολύ καλή διάθεση και είμαστε έτοιμες να δουλέψουμε ό,τι χρειάζεται στην προπόνηση. Σίγουρα η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και νομίζω ότι είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο που πρέπει να είμαστε για να δουλέψουμε και να βγει όλο αυτό μες στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλά τα πράγματα».

Για το ότι αυτό θα είναι το πρώτο της Ευρωμπάσκετ:

«Σίγουρα για ‘μένα είναι πολύ μεγάλο και το κίνητρο και όλα όσα πρόκειται να ζήσω είναι πολύ σημαντικά. Εγώ προσωπικά ανυπομονώ για όλη την εμπειρία, είναι πολύ μεγάλη η χαρά. Το να είμαι στην Εθνική ομάδα 1η φορά και σ’ ένα Ευρωμπάσκετ είναι σίγουρα πολύ μεγάλη εμπειρία».

Για τη φετινή συμπαίκτριά της στον Παναθηναϊκό, Τσάστιτι Ριντ:

«Θεωρώ ότι είναι απ’ τις καλύτερες Αμερικανίδες παίκτριες στη θέση «4» που έχουν περάσει απ’ την Ελλάδα. Εμένα προσωπικά που αλληλομαρκαριζόμασταν όλη τη σεζόν στις προπονήσεις, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ως προς τη βελτίωσή μου, ως προς διάφορα μαθήματα που μπορείς να πάρεις μες στο γήπεδο. Είναι πολύ έντονος χαρακτήρας σίγουρα και φαίνεται, αλλά είναι και πολύ καλό το να την έχεις συμπαίκτρια».

Για τον τομέα που την έχει βοηθήσει η Ριντ:

«Σίγουρα στην ανταγωνιστικότητα που βγάζει. Είναι κάτι που δεν είχα σαν στοιχείο ειδικά μέσα στην προπόνηση, το να είμαι τόσο ανταγωνιστική και με βοήθησε πάρα πολύ στο να θες να κερδίζεις ακόμη και στην προπόνηση».

Για το λόγο που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό:

«Για ‘μένα είναι σίγουρα καλύτερες οι συνθήκες σε όλα τα επίπεδα και αυτό με βοηθάει πολύ ως προς τη δουλειά μου. Σίγουρα το κλίμα, η οργάνωση, είναι όλα σε πολύ καλό επίπεδο. Το γεγονός ότι έχει ανανεώσει όλος ο ελληνικός «κορμός», που επίσης βοηθάει γιατί ξέρω τις συμπαίκτριές μου, είμαστε πολύ καλά και έχουμε πολύ καλό κλίμα. Είναι και μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, παίζει στην Ευρώπη και έχω βρει το ρόλο μου θεωρώ. Ήταν όλα πολύ σημαντικά στοιχεία στο ν’ ανανεώσω».

Αφήστε μια απάντηση

Στην ίδια κατηγορία