Σταμολάμπρου: Όσα δήλωσε για το Ευρωμπάσκετ 2025

H Σταμολάμπρου προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ 2025 στην Ελλάδα.

Η Σταμολάμπρου έκανε δηλώσεις στο ΕΟΚ-Web-Radio σχετικά με την διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ 2025 στην Ελλάδα.

Δανεικός στον Κολοσσό Ρόδου ο Σαμοντούροφ

Αναλυτικά οι δηλώσεις της γκάρντ του Παναθηναϊκού στο ΕΟΚ-Web-Radio:

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Σημαίνει πάρα πολλά, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και τιμητικό να συμμετέχουμε στην καλύτερη διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ γυναικών και να το φιλοξενούμε στη χώρα μας. Επειδή έχω ζήσει αρκετά Ευρωμπάσκετ πλέον, είναι πραγματικά πολύ σημαντική διοργάνωση, είναι μια γιορτή του μπάσκετ. Εγώ αισθάνομαι ευλογημένη που θα ζήσουμε κάτι τέτοιο στη χώρα μας μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους. Ελπίζω και εύχομαι ότι οι Έλληνες και Ελληνίδες θα γεμίσουν το γήπεδο. Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο ανυπομονούμε και νιώθουμε πολύ ευλογημένοι που θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε μια τέτοια διοργάνωση στη χώρα μας. Είμαι σίγουρη ότι και οι 12 παίκτριες που θα επιλεχθούν για τη διοργάνωση θα ζήσουν κάτι ανεπανάληπτο.

Εμάς μας είχε πει η Ομοσπονδία ότι θα διεκδικήσει τη διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ 2025, αλλά σίγουρα πρέπει να καταλάβουμε την προεργασία και τη δουλειά που έχει γίνει απ’ την πλευρά της ΕΟΚ για να έρθει μια τέτοια διοργάνωση στην Ελλάδα. Υπάρχουν πάρα πολλές χώρες που διεκδικούν κάτι τέτοιο και αυτό φάνηκε ότι απ’ τις δύο χώρες που φιλοξενούσαν μια τέτοια διοργάνωση αυτομάτως έγιναν τέσσερις. Οπότε καταλάβουμε πόσες χώρες ήταν υποψήφιες για ν’ αναλάβουν μια τέτοια διοργάνωση».

Όσο για το προκριματικά υπογράμμισε:

«Είναι τα καλύτερα παιχνίδια προετοιμασίας που θα μπορούσαμε να έχουμε, γιατί μιλάμε για άλλες τρεις συν-οικοδέσποινες που είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Όλες οι ομάδες και κυρίως η Ιταλία είναι απ’ τις δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ και σίγουρα η ομάδα μας δε θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να μη μετρούν για την πρόκριση, αλλά θα μετρήσουν για τα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση του Ευρωμπάσκετ, που είναι πολύ σημαντικό. Θα τα αντιμετωπίσουμε με την αντίστοιχη σοβαρότητα, σαν να μην έχουμε προκριθεί στο ευρωπαϊκό».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση