Παυλοπούλου: Συνεχίζει στα «πράσινα»

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα» για την επόμενη σεζον όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Παυλοπούλου:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Παυλοπούλου για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για τη σεζόν 2023-24.

Η διεθνής πλέι μέικερ και αρχηγός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να ενισχύει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παυλοπούλου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η τιμή που παίζω γι’ αυτή τη φανέλα κι ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση είναι κοντά μας και το δείχνει σε κάθε περίσταση γι’ αυτό και τους ευχαριστώ προσωπικά. Συνεχίζουμε την πορεία μας κι εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες και τίτλους στην ομάδα μας»!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση