Χριστινάκη: «Απόλαυσα το ντέρμπι, μεγάλη θέληση να κερδίσουμε»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 77-63 του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και η Ελεάννα Χριστινάκη, μίλησε για την εμπειρία του ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 77-63 του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και η Ελεάννα Χριστινάκη, μίλησε για την εμπειρία του ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε η διεθνής γκαρντ του «τριφυλλιού» στο web radio της ΕΟΚ: 

Για το πώς έζησε το ντέρμπι: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για ‘μένα στην Ελλάδα. Χαρήκαμε πάρα πολύ για τη νίκη. Έζησα πολύ όμορφα, γιατί έλειπα σχεδόν 10 χρόνια απ’ την Ελλάδα. Βρισκόταν εκεί και η οικογένειά μου οπότε νομίζω ότι το διασκέδασα, το απόλαυσα, όπως και οι συμπαίκτριές μου».

Για το αν είχε άγχος για το παιχνίδι: «Δεν είχα άγχος είναι η αλήθεια, είχα μεγάλη όρεξη και θέληση να κερδίσουμε. Έχω αποβάλλει το άγχος. Όταν ήμουν πιο μικρή είχα αρκετό άγχος για τέτοια παιχνίδια, τώρα πια το απολαμβάνω, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου και για το πλάνο που είχε η ομάδα στο ματς».

Για το πλάνο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι: «Το πλεονέκτημά μας ήταν στα ποσταρίσματα με τα γκαρντ του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει μια φοβερή ψηλή, τη Γκούσταφσον, οπότε εκεί είχαμε μια δυσκολία. Το πλάνο ήταν να εκμεταλλευτούμε αυτά τα miss-match και στα pick-and-roll να προσπαθήσουμε να «χτυπήσουμε» στην άμυνα τη Γκούσταφσον ώστε να γεμίσει φάουλ. Νομίζω ότι το κάναμε αρκετά καλά. Στο 2ο ημίχρονο γύρισαν την άμυνα σε match-up ζώνη, όπου δυσκολευτήκαμε λίγο, μας χάλασαν το ρυθμό, αλλά είναι κάτι που θα δουλέψουμε στην πορεία για να ‘μαστε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση