Μπάσκετ Γυναικών: Τέσσερις αποχωρήσεις!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε στο μπάσκετ γυναικών τέσσερις αποχωρήσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τέσσερις παίκτριες και δύο μέλη από το τεχνικό τιμ του γυναικείου τμήματος μπάσκετ.

Η ανάρτηση-φωτιά του Μάριο Χεζόνια που «τρέλανε» τον κόσμο!

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

«Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ κατέκτησε φέτος το Κύπελλο Ελλάδας και αναμφίβολα όλες οι παίκτριες αλλά τα μέλη του τεχνικού τιμ είχαν τη δική τους συνεισφορά σε αυτό.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τις Τζίλιαν Αλέιν, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου και Ελισάβετ Μπουντούρη για τη συνδρομή τους και ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας.

Παράλληλα από το τεχνικό τιμ δεν θα συνεχίσουν οι Γιώργος Σουλιώτης και Ρούλα Μούλη και ο Παναθηναϊκός τους ευχαριστεί για την προσφορά τους».

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ