Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Ανυπομονώ να παίξω στην Λεωφόρο»

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου παραχώρησε συνέντευξη στο Sportal.gr, όπου ανάφερε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου στο Sportal.gr:

Ώρα και κανάλι μετάδοσης για τα επόμενα φιλικά του Παναθηναϊκού!

«Η μετάβαση ήταν πολύ ομαλή. Το κεφάλαιο Ολυμπιακός είχε κλείσει για εμένα από τον Απρίλιο. Είχα πάρει την απόφασή μου ότι δεν θέλω να συνεχίσω στην ομάδα. Επομένως, ήταν αρκετά ομαλή, υπ’ αυτήν την έννοια. Κοιτούσα, ωστόσο, στο εξωτερικό μόλις το κεφάλαιο του Ολυμπιακού έκλεισε. Είχα μιλήσει και τότε με τον Παναθηναϊκό αλλά κοιτούσα κυρίως στο εξωτερικό.

Το καλοκαίρι ήμουν έτοιμη να υπογράψω σε μία ομάδα της Τουρκίας, είχα την πρόταση στα χέρια μου. Αλλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα, μίλησα κατευθείαν με τη Λολίτα Λύμουρα και με την κόουτς Καπογιάννη, μου εξήγησαν τον ρόλο μου και στους στόχους της ομάδας, που συμβαδίζουν απόλυτα με αυτό που ήθελα εγώ και κυρίως με τον ρόλο που θα ήθελα να έχω σε μία ομάδα. Φυσικά και η διοίκηση έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ ήθελε να με εντάξει στο ρόστερ».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στην κορυφή. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, επομένως οι στόχοι είναι προφανώς το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη: να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για την Λεωφόρο είπε: «Περιμένω το ντεμπούτο μου στη Λεωφόρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που έχω ζήσει μόνο ως αντίπαλος τα τελευταία πέντε χρόνια που αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που το περιμένω. Έχουμε κάποιες εβδομάδες προετοιμασίας ακόμη, αλλά είναι κάτι που ανυπομονώ να ζήσω. Με χαροποιεί που θα παίζω σε ένα γήπεδο που γεμίζει από κόσμο, είναι κάτι που ο οποιοσδήποτε αθλητής θα ήθελε να το ζήσει».

Για τους προσωπικούς της στόχους είπε: «Στόχος μου είναι κάθε μέρα να δίνω παραπάνω από το 100%. Να βελτιώνομαι έστω και 1% και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μου ζητηθεί, ώστε προφανώς να κατακτήσουμε τους στόχους μας γιατί οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας», σημείωσε η 28χρονη γκαρντ.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου είπε: «Θα χαρούμε να τους έχουμε σε κάθε παιχνίδι όπως το κάνουν τόσα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό που γεμίζει το γήπεδο. Μας δίνει πραγματικά έξτρα κίνητρο και ώθηση. Φυσικά, να στηρίζουν και όλα τα υπόλοιπα τμήματα αλλά πάντα με σωστό τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεφεύγουν οι καταστάσεις. Τους θέλουμε στο γήπεδο να μας στηρίζουν με τη φωνή τους»

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Αφήστε μια απάντηση