Λεωφόρος: Μεγάλο lifting στο κλειστό γήπεδο

H απόφαση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι να προχωρήσει σε ένα σημαντικό lifting προκειμένου το γήπεδο της Λεωφόρου να είναι απόλυτα λειτουργικό μέχρι τη μετακόμιση στον Βοτανικό, που με βάση το χρονοδιάγραμμα θα γίνει μετά από δυο αγωνιστικές σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στις ράγες για Βοτανικό, όμως δεδομένου ότι η Λεωφόρος συνεχίζει να αποτελεί το κάστρο του, η έδρα του τμήματος μπάσκετ γυναικών, των ακαδημιών σε μπάσκετ-βόλεϊ και γενικώς η «κυψέλη» για εκατοντάδες νέα παιδιά, χρειάζεται μια σημαντική ανακαίνιση σε αρκετά σημεία του γηπέδου προκειμένου το γήπεδο να εξυπηρετήσει με σωστές συνθήκες τις ανάγκες του συλλόγου.

Στον Παναθηναϊκό κι επίσημα ο Γιώργος Καλαϊτζάκης!

Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, μια από τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης του ΑΟ ήταν να απορροφηθεί ένα κονδύλι προκειμένου να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές κι η Λεωφόρος(το κλειστό γήπεδο) να γίνει λειτουργική:

* Στο παρκέ του γηπέδου που παρουσίαζε προβλήματα και ήδη ξηλώθηκε, παραγγέλθηκε ολοκαίνουργιο και το οποίο θα τοποθετηθεί τις επόμενες μέρες και θα είναι έτοιμο σε 20-25 μέρες. 

* Στα κλιματιστικά του γηπέδου. Θα τοποθετηθούν νέα.

* Στα αποδυτήρια της ομάδας και των προπονητών που θα ανακαινιστούν όσο γίνεται καθώς ούτως ή άλλως οι χώροι δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

* Στο γυμναστήριο που θα τοποθετηθούν κάποια επιπλέον όργανα και θα ανακαινιστεί.

Εξειδικευμένη εταιρία έχει ήδη αναλάβει το έργο προκειμένου στην επιστροφή των ομάδων στις αγωνιστικές δραστηριότητες να υπάρχει μια πιο όμορφη εικόνα και κυρίως πιο λειτουργική και πιο ασφαλής για τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Όλες αυτές οι αλλαγές αναμένεται να συντηρήσουν σε καλές συνθήκες το κλειστό για δυο σεζόν καθώς καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον τηρηθούν οι δεσμεύσεις των τραπεζών, η σεζόν 2024-25 θα πρέπει να βρει όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις νέες εγκαταστάσεις του Βοτανικού.

Πηγή: Sdna.gr

This Post Has 2 Comments

  1. Περίεργο θα έλεγε ENAΣ κακεντρεχης κσι κουτοπονηρο μυαλο , γιατί να μπει ο #Panathinaikosac σε έξοδα αφού σε 2 χρονιά θα είναι έτοιμες οι νέες εγκαταστάσεις του βοτανικου..

  2. pao29

    ρωσωπικη εκτιμηση δεν θα ναι ετοιμες στο χρονοδιαγραμμα που εχει συμφωνηθει καθυστερησεις στα παντα και η εκτιναξη στις τιμες των οικοδομικων υλικων θα ναι τα κυρια αιτια ενω οι τραπεζες θα δωσουν προεταιρεοτητα στο εμπορικο και μετα βλεπουμε για ερασιτεχνη σειωμειοτεον οτι το μπατζετ των εγκαταστασεων δεν εχει ανεβει παρα τις ανατημησεις Που σημαινει οτι ΑΛΛΗ ποιοτητα κ ποσοτητα υλικων κ κατασκευης γενικα παιρνεις με 12εκ το 2020 κ αλλη το 2022. Με οτι αυτο συνεπαγεται για την ποιοτητα των εγκαταστασεων

Αφήστε μια απάντηση