Ουίλιαμς: «Ήμουν σε προπόνηση με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς…»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ντέρικ Ουίλιαμς μέσα από τα social media εξήγησε την τωρινή φάση της καριέρας του.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Ντέρικ Ουίλιαμς, παραμένει χωρίς ομάδα τη φετινή σεζόν, όμως δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος στο υψηλό επίπεδο του μπάσκετ. Σε διαδικτυακή συζήτηση με φίλο του, ο Αμερικανός forward έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για την πορεία του και το μέλλον του στον χώρο του αθλήματος.

«Αυτός είναι ο ένας παίκτης που ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό – Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην επόμενη ομάδα μου. Είμαι 33 χρονών. Έπαιξα για 13 χρόνια στις κορυφαίες διοργανώσεις, όμως δεν κατάφερα να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως θα ήθελα. Ένιωσα μια ανάγκη να αναθεωρήσω τους στόχους μου. Διέθεσα μια χρονιά σε αυτό, όμως είμαι ακόμη στο μπάσκετ.

Αρκετοί παίκτες της Euroleague, ομάδες από την Ιαπωνία και την Αυστραλία με παρακολούθησαν στο φετινό Summer League στο Λας Βέγκας και είμαι σίγουρος ότι τους άφησα με τις κορυφαίες εντυπώσεις.

Ήμουν σε προπόνηση με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Έπαιξα για τέσσερις ημέρες, έτσι ώστε να κερδίσω μια θέση στο φετινό τους καλοκαιρινό προετοιμαστικό. Νόμιζα πως κέρδισα μια θέση αλλά δεν τα κατάφερα».

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ