Βίρτους Μπολόνια: Εκτός ο Λούκα Βιλντόζα κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Η Βίρτους Μπολόνια θα παραταχθεί χωρίς τον Λούκα Βίλντόζα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Η Βίρτους Μπολόνια θα παραταχθεί χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκός AKTOR, για την 21η αγωνιστική της EuroLeague (8/1, 21:15).

Τότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα εισιτήρια για το Final Four της Αθήνας – Οι τιμές!

Ο Αργεντινός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και κρίθηκε ανέτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι». Έτσι, τέθηκε εκτός αποστολής και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της ιταλικής ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Η απουσία του Βιλντόζα αποτελεί πλήγμα για τη Βίρτους, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με δημιουργικό ρόλο και εμπειρία σε παιχνίδια υψηλής έντασης. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας επέλεξε τη συντηρητική προσέγγιση, ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω επιβάρυνση του τραυματισμού του.

Στον αντίποδα, θετικά είναι τα νέα για τον Μουχάμετ Ντιούφ, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και αναμένεται να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών της Βίρτους Μπολόνια.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ