Βίρτους Μπολόνια: Αιχμές του προέδρου για τον Σέρτζιο Σκαριόλο

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή Λούκα Μπάνκι, με τον πρόεδρο της ομάδας να αναφέρεται και στον πρώην προπονητή Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή Λούκα Μπάνκι , με τον πρόεδρο της ομάδας να αφήνει αιχμές για τον πρώην προπονητή της ομάδας Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η νέα εμφάνιση του τριφυλλιού!

Οι δηλώσεις του προέδρου της Βίρτους Μπολόνια:

«Θεωρώ τον Σέρτζιο Σκαριόλο ως έναν κορυφαίο προπονητή και τον υπερασπίστηκα σε διάφορες στιγμές απέναντι στη διοίκηση της ομάδας. Αλλά οι ερωτικές ιστορίες έχουν και το τέλος τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις διάφορες συνεντεύξεις με τους Τορόντο Ράπτορς και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε συμβόλαιο με τη Βίρτους, λες και είμαστε ομάδα της Α2».

 «Θεωρώ την ομάδα πολύ δυνατή, ειδικά επειδή χτίστηκε από τον Σέρτζιο Σκαριόλο και τον Πάολο Ρόντσι (GM της ομάδας). Όλοι οι παίκτες υπέγραψαν με τη σύμφωνα γνώμη του κόουτς. Στο τέλος, ο Τεόντοσιτς, στον οποίο έχω ιδιαίτερη αδυναμία, αποχώρησε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον Οκτώβριο ο Σκαριόλο ήθελε να θέσει τον Τεόντοσιτς και τον Μπελινέλι εκτός ομάδας. Δεν τους έβαζε να παίζουν στα ματς, γιατί κατά τη γνώμη του ήταν μεγάλοι σε ηλικία».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram

Αφήστε μια απάντηση