Τσόβιτς: «Λάθος του Ράντονιτς που πήγε στον Παναθηναϊκό»

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε, τόσο στην ομάδα του, όσο και στον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς και την επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς να αποχωρήσεια από την ομάδα.

Αναλυτικά ο Τσόβιτς δήλωσε: «Είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο Top-8. Ενεργήσαμε ρεαλιστικά, δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα. Ενεργήσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Πέρσι κάναμε το triple-crown και καταλήξαμε να χρωστάμε πέντε μισθούς σε παίκτες και προπονητές στο τέλος της χρονιάς. Έπρεπε να πληρώσουμε κάποιες από τις υποχρεώσεις μας, αυτό δεν μειώνει την ευγνωμοσύνη μας στην κρατική βοήθεια. Στήσαμε μία ομάδα, αλλά μέσα στη σεζόν αλλάξαμε προπονητή, φέραμε τον Βιλντόζα και τον Καμπάτσο.

Αν είχαμε τους πόρους ίσως να έμεναν οι Νίκολα Κάλινιτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όστιν Χόλινις, Νέιτ Γουόλτερς, ίσως και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος προφανώς έκανε λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση