Τσους Ματέο: «Αντιμετωπίζουμε έναν νέο Παναθηναϊκό, ξέρουμε πως είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ»

Ο Τσους Ματέο στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague και την κόντρα της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στη δύναμη του ΟΑΚΑ και στη νέα προσπάθεια των «πράσινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ισπανικής ομάδας:

«Κάναμε καλή δουλειά από την αρχή της σεζόν και κοιτάμε μια νέα διοργάνωση που πάντα ανυπομονούμε να παίξουμε. Η Euroleague είναι πολύ ελκυστική για εμάς, τόσο για την ομάδα όσο και για τους φιλάθλους.

Αντιμετωπίζουμε έναν νέο Παναθηναϊκό, με παίκτες που έχουν παίξει στο Ευρωμπάσκετ και έχουν τη θέληση να χτίσουν ένα νέο… έργο στην Αθήνα. Έχουν κάποιους παίκτες που ήταν εκεί ήδη πέρυσι και είναι σημαντικοί όπως ο Παπαγιάννης.

Μάλλον ανυπομονούν να ξεκινήσουν και αυτή την Euroleague στην έδρα τους. Ξέρουμε πώς παίζουν στο ΟΑΚΑ, που έχουν την στήριξη του κόσμου και την τεράστια αμυντική δραστηριότητα που μπορούν να επιδείξουν σε κάποια σημεία του αγώνα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θεωρείς δεδομένα όταν ταξιδεύεις στην Αθήνα και ένα από αυτά είναι η ανάγκη να είσαι συγκεντρωμένος στο 100% αν θέλεις να παλέψεις για τη νίκη».

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης