Σταυρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για το final four»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για πολλά. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στην επάξια νίκη της Αρμάνι, τους τραυματίες αλλά και το μεγάλο φαβορί του final four.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος φανερά ικανοποιημένος από την συλλογική εικόνα της μη πλήρης Αρμάνι Μιλάνο, που ταλαιπωρείται επίσης από τραυματισμούς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR για την 24η αγωνιστική της σεζόν με σκορ να «γράφει» 87-75 υπέρ των γηπεδούχων.

𝞖 𝞔𝞙𝞜𝞔𝞤𝞠𝞘𝞢𝞛𝞔𝞜𝞖 𝞐𝞜𝞐𝞠𝞣𝞖𝞢𝞖 𝞣𝞞𝞤 𝞚𝞔𝞢𝞞𝞠 – 𝞟𝞞𝞘𝞞𝞢 𝞞 𝞚𝞞𝞒𝞞𝞢

Ο general manager της Ιταλικής ομάδας σχολίασε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι από τις ομάδες που «φλερτάρουν» αρκετά με μια θέση στο φετινό final four της διοργάνωσης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος αποκλειστικά στους PlayMakers:

«Πολλές φορές στον αθλητισμό οι δυσκολίες σε γιγαντώνουν. Δείξαμε χαρακτήρα. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες. Τα παιδιά ήταν λιοντάρια, παλέψανε κόντρα σε μία ομάδα υπερπλήρης. Μία ομάδα που είναι φαβορί για να είναι στο Final-Four. Παίξαμε με ψυχή και καρδία. Αξίζαμε τη νίκη. Την θέλαμε γιατί μας βοηθάει για την συνέχεια. Μας βοηθάει για την συνέχεια. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και αυτό το δείχνει η Euroleague με τις μικρές διαφορές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Χαιρόμαστε μέχρι απόψε και αύριο ξεκινάμε από την αρχή.

Ο Νίμπο έχει σοβαρό τραυματισμό. Θα είναι σίγουρα εκτός για τους επόμενους μήνες. Ο Μίροτιτς θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κύπελλο Ιταλίας. Ο Κοζέρ έχει έναν τραυματισμό και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά αυτοί που είμαστε παλεύουμε».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σεFacebook,Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ