Σάρας: Ανατροπή δεδομένων και πιθανή παραμονή

Σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα φαίνεται πως θα έχουμε ανατροπή των δεδομένων, με την παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα να είναι πολύ πιθανή.

Τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την παραμονή ή μη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα άλλαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία υπήρξε συνάντηση του Λιθουανού με την διοίκηση των Καταλανών κι οι δύο πλευρές ίσως τα βρουν.

Ο Γιασικεβίτσιους δέχθηκε να μειωθεί σημαντικά κι ο δικός του μισθός. Mάλιστα σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» η μείωση αυτή μπορεί να φτάσει και το 90%!

Υπενθυμίζουμε πως ο τεχνικός των Καταλανών με το υπάρχον συμβόλαιο έχει λαμβάνειν 3,5 εκατ. ευρώ μεικτά. Χρήματα που δεν θα πάρει σε καμία περίπτωση την επόμενη περίοδο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν θα προβεί σε σημαντικό «ψαλίδι» στο μπάτζετ, που μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ, κάτι που φαίνεται να ενστερνίζεται και ο Σάρας.

Η στάση του Γιασικεβίτσιους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κέρδισε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Με τους δεύτερους πλέον σκέφτονται να κρατήσουν τον Λιθουανό τεχνικό και τη νέα σεζόν.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την αποτυχία της Μπαρτσελόνα στο Final Four, που έφερε τον Σάρας με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Από την άλλη ο Νίκολα Μίροτιτς θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση