Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Εργκίν Αταμάν και το πως έγινε ο «γάμος» των δύο πλευρών.
Ο παίκτης που βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού ως back-up σέντερ!
Στις 8 Μαρτίου του 2023 ο γνωστός ατζέντης έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, το οποίο και δημοσίευσε και στο οποίο ουσιαστικά, πρότεινε τον Τούρκο τεχνικό για τον πάγκο του «τριφυλλιού». Στο μήνυμα αυτό ο Σέρβος ατζέντης έγραφε: «Μόνο μεταξύ μας, αν αποφασίσεις το καλοκαίρι να κάνεις κάτι μεγαλύτερο και πιο δυνατό… Αταμάν. Είμαι σίγουρος πως αυτή η λύση είναι καλύτερη και καλύτερη από εναλλακτικές από την Ισπανία. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Αν ξέρεις ότι δεν είναι απίθανο να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν, αν ενδιαφέρεσαι».
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: «Γεια, ο Αταμάν είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ναι, ενδιαφέρομαι πάρα πολύ. Θα σου κάνω κλήση για αυτό σύντομα.». Οι δύο τους τα είπαν αργότερα και τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία.
Το μήνυμα του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον Εργκίν Αταμάν:
This is how it all started!#BeoBasket pic.twitter.com/tpYcisrxeG
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 29, 2024
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ανατριχιαστικό βίντεο με τον γιο του Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Σλούκα!
- Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση κορυφαίος διαιτητής της Euroleague – Ο νέος ρόλος που αναλαμβάνει
- Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το 7ο ευρωπαϊκό!
- Η υπόσχεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει το 7ο!
- Τα πρώτα θετικά και ευχάριστα νέα για τον Πάρη Δερμάνη









