Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε μία απόφαση του NCAA και του ACC με καυστικό τρόπο χρησιμοποιώντας και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ολυμπιακό σε αυτό που έγραψε.
Ο Πίτινο έκανε ένα tweet σήμερα σχολιάζοντας μία απόφαση της ACC (Atlantic Coast Conference) αναφορικά με τις ομάδες που συμμετέχουν στην περιφέρεια. Πιο συγκεκριμένα, η ACC αποφάσισε να συμπεριλάβει στην λίγκα δυο κολλέγια, τα οποία βρίσκονται στην άλλη πλευρά των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα το Στάνφορντ και η Καλιφόρνια την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζονται στην ACC, γεγονός που τους αναγκάζει να ταξιδεύουν πολλές ώρες για να συμμετάσχουν στους αγώνες.
Ο Πιτίνο έγραψε: «Είναι καταπληκτικό που η ACC πρόσθεσε Στάνφορντ και Καλιφόρνια. Ακούω πως η Big East κοιτάζει να συμπεριλάβει τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού… Είναι μόνο εννέα ώρες πτήση!».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram










This Post Has One Comment
Pingback: Σπανούλης: Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής!