Πιτίνο: Έφτασε τις 800 νίκες στο NCAA

O Ρικ Πιτίνο κατάφερε να «πιάσει» το milestone των 800 νικών στο κολεγιακό πρωτάθλημα!

Ο Ρικ Πιτίνο κατάφερε στην 34η χρονιά του στο NCAA να φτάσει τις 800 νίκες, συνεχίζοντας την σπουδαία του πορεία στο εν λόγω πρωτάθλημα. Αυτό το επίτευγμα προστίθεται στη μακρά λίστα επιτευγμάτων του Αμερικανού Hall of Famer.

Μετά την επικράτηση του Iona κόντρα στο St. Peters με 85-77 ο Ρικ Πιτίνο έγινε ο 15ος προπονητής στην ιστορία του κολεγιακού πρωταθλήματος με τουλάχιστον 800 νίκες στο παλμαρέ του.

Διαβάστε τι ισχύει για τον Νίκο Χουγκάζ και τον Παναθηναϊκό!

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τις 800 νίκες αλλά θα ήθελα να κατακτήσω άλλες 200 νίκες με τους Gaels. Μπορεί να συμβεί. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος που κοουτσάρω αυτά τα παιδιά. Είναι ένα μικρό σχολείο όπου εκτιμάς τα μικρά πράγματα. Δεν θυμίζει το Λούιβιλ ή το Κεντάκι, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Και αυτό είναι το ωραίο του πράγματος» ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Το ΙΟΝΑ έκανε ανάρτηση στο twitter για να γιορτάσει μαζί με τον έμπειρο προπονητή μία ακόμη σπουδαία επιτυχία του. Δείτε την σχετική εδώ.

Συγκεκριμένα, ο Ρικ Πιτίνο μέτρησε στην καριέρα του δύο νίκες με το Hawaii, 91 νίκες με το Boston University, 42 νίκες με το Providence, 219 νίκες με το Kentucky, 416 νίκες με το Louisville και τώρα έφτασε τις 30 νίκες με τους Iona Gaels.

Πηγή: Gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση