Παρτιζάν: Οι οπαδοί της βοηθούν να ξεχρεώσει

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας επικοινώνησαν μαζί του, ώστε να βοηθήσουν να καλυφθεί χρέος της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχάιλοβιτς, στάθηκε στην αγάπη του κόσμου της ομάδας, αποκαλύπτοντας ότι 2000 περίπου ζήτησαν να βοηθήσουν να καλυφθεί ένα χρέος που υπάρχει προς την εφορία.

Η αγάπη των οπαδών της Παρτιζάν για την ομάδα τους είναι κάτι το μοναδικό. Δεν περιοερίζεται μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου. Αλλά και εκτός αυτού. Μία από αυτές την αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας Όστογια Μιχαΐλοβιτς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία 2000 φιλάθλων της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, επικοινώνησαν μαζί του, προκειμένου να βοηθήσουν να καλυφθεί μία υπάρχουσα οφειλή προς την εφορία.

Όσα δήλωσε επί του θέματος ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς: «Το κοινό πρέπει να ξέρει ότι ετησίως δίνουμε 1.2 με 1.5 εκατομμύρια ευρώ για να ρυθμίσουμε το χρέος. Περίπου 2.000 άτομα, κάποιες δημόσιες φιγούρες, μερικοί φίλοι, οπαδοί επικοινώνησαν με την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν με τα χρήματα για να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε το χρέος. Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε στο πρόγραμμα ρύθμισης και να μην μας βαραίνει το χρέος, προκειμένου να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση