Παρτιζάν: «Ο Μίροτιτς έδωσε τον λόγο του στον Ομπράντοβιτς!»

Η Παρτιζάν μέσα από επίσημα ανακοίνωση βγήκε στην αντεπίθεση για την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην Σερβία,

Η Παρτιζάν αναφέρει:

«Η Παρτιζάν παρά τις προσπάθειες και διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές εβδομάδες δεν θα προσλάβει έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, τον Νίκολα Μίροριτς.

Το ενδιαφέρον της ομάδας για τον παίκτη χρονολογείται από τον Ιούνιο, όταν έγινε γνωστό πως ο Μίροτιτς θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα.

Χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα των παικτών, ο πρόεδρος της Παρτιζάν, ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας, δηλαδή οι Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, Ζόραν Σάβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκαναν τις αρχικές συζητήσεις με τον Μίροτιτς, ο οποίος τους δέχτηκε στο σπίτι του στο Τίβατ.

Όταν η Μπαρτσελόνα και ο Μίροτιτς ολοκλήρωσαν τις διεργασίες τους, ξεκίνησαν οι επίσημες επαφές, με την ομάδα να δέχεται τους όρους του παίκτη. Θα θέλαμε να πούμε ότι οι όροι του άλλαξαν πολλές φορές, όμως η ομάδα ήθελε να εκπληρώσει τα “θέλω” του αθλητή και του έστειλε ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο τριών ετών στο σπίτι του πριν από λίγες μέρες. Έμενε η υπογραφή του.

Την ίδια στιγμή βγήκαν στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για απειλές συγκεκριμένων ανθρώπων προς τον Νίκολα Μίροτιτς και αναφέρθηκε πως υπάρχουν φόβοι για την ασφάλειά του, αν γίνει παίκτης της Παρτιζάν.

Ο πρόεδρος Μιχαΐλοβιτς, ο αθλητικός διευθυντής Σάβιτς και ο κόουτς Ομπράντοβιτς τον καθησύχασαν πολλές φορές, λέγοντάς του πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως θα ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος στη Σερβία.

Επίσης, η ομάδα επικοινώνησε με τις αρχές, για να φύγει και η παραμικρή αμφιβολία. Με αυτή την ευκαιρία η Παρτιζάν θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της σερβικής Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, που προσωπικά κάλεσε τον παίκτη και επιβεβαίωσε ότι η ασφάλειά του και της οικογένειάς του στη Σερβία είναι εγγυημένες.

Όλα τα παραπάνω υπάρχουν γραπτώς σε μηνύματα και emails. 

Ωστόσο, για έναν αδιευκρίνιστο λόγο για την ομάδα, ο Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να μην υπογράψει τη συμφωνία με την Παρτιζάν και η ομάδα αναγκάστηκε, αφού τον περίμενε για ένα διάστημα, να σταματήσει τις επαφές με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Σε αυτό το σημείο η Παρτιζάν θέλει να τονίσει πως πριν από 15 μέρες ο Νίκολα Μίροτιτς έδωσε τον λόγο του στον κόουτς Ομπράντοβιτς, μετά στον πρόεδρο Μιχαΐλοβιτς, στον Σάβιτς και στον αρχηγό της ομάδας, Κέβιν Πάντερ. Τους είπε ότι θα γίνει παίκτης της Παρτιζάν. Επίσης, θέλουμε να τονίσουμε πως υπήρξαν φορές που ο ίδιος ρώτησε ποιους παίκτες θα φέρουμε στην ομάδα.

Η ομάδα ζητάει από τον Νίκολα Μίροτιτς, που δηλώνει πως αναζητά την αλήθεια και παλεύει για αυτήν, να πει στον κόσμο ποιοι τον απείλησαν.

Ο στόχος και το πλάνο της ομάδας ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα με τον Μίροτιτς εντός αυτής. Όμως, το πλάνο τώρα θα διορθωθεί.

Η Παρτιζάν πιστεύει σθεναρά πως οι λόγοι σχετικά με την μη υπογραφή του Μίροριτς δεν έχουν να κάνουν με τις απειλές, αλλά με άλλα πράγματα που το κοινό θα δει από μόνο του τις επόμενες μέρες. 

Η ομάδα στρέφεται σε άλλες λύσεις στην αγορά και μπαίνει στη σεζόν 2023-2024 με τις ίδιες φιλοδοξίες».

Σχετικά άρθρα:

Εστίασε στο ζευγάρι του Παναθηναϊκού με την Φενέρ!

Ενημέρωσε ότι θα αγωνιστεί εκτός Σερβίας ο Μίροτιτς!

Αφήστε μια απάντηση