Παρτιζάν: Μπλοκάρει τη μεταγραφή του Μαντάρ!

Η Παρτιζάν μπλοκάρει την μεταγραφή του Γιαμ Μαντάρ στην Φενέρ και προσφεύγει στη FIBA με στόχο να δικαιωθεί.

Η Παρτιζάν αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Η Παρτιζάν δεν αποδέχεται τη μονομερή λύση του συμβολαίου από τον παίκτη, Γιαμ Μαντάρ. Ο σύλλογος έχει πληρώσει όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις έναντι του παίκτη, καθώς και τις υποχρεώσεις προς το πρακτορείο CAA με το οποίο ο σύλλογος έχει υπογράψει συμβόλαιο για την εκπροσώπηση του παίκτη. Σε αυτή την περίπτωση, η Παρτιζάν  θα αναζητήσει δικαιοσύνη ενώπιον των αρχών της FIBA, όπου θα ζητήσουν επείγουσα διαδικασία.

Το προειδοποιητικό email από το Αμερικανικό Πρακτορείο CAA στάλθηκε από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά σε επικοινωνία με τον σύλλογο. Το πλήρες σύστημα αλληλογραφίας της Παρτιζάν  βρίσκεται στον διακομιστή της Microsoft, ο οποίος το αναγνώρισε ως “άχρηστη αλληλογραφία”. Το πιστοποιητικό της Microsoft είναι αδύνατο να παραποιηθεί και ο σύλλογος έχει επίσημη απόδειξη ότι η αμφισβητούμενη αλληλογραφία κατέληξε στα “σκουπίδια”.

Ουδέποτε, ούτε γραπτά ούτε προφορικά, ο παίκτης ενημέρωσε τον σύλλογο ότι άλλαξε το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί στην Ευρώπη. Η Παρτιζάν έμαθε για το πρόβλημα για πρώτη φορά όταν, σε μια συνάντηση με το νέο πρακτορείο που εκπροσωπούσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είδε ένα αμφισβητούμενο email να εκτυπώνεται και μια πιθανή λύση του συμβολαίου.

Το πιο σημαντικό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι ο παίκτης Γιαμ Μαντάρ πληρώθηκε ταυτόχρονα με όλους τους σημερινούς παίκτες της Παρτιζάν .

Ο παίκτης πείστηκε από τον νέο ατζέντη ότι το συμβόλαιό του ήταν πολύ δυσμενές για αυτόν επειδή δεν είχε την επιλογή να φύγει για ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά μόνο για το ΝΒΑ. Η Παρτιζάν κατέβαλε αποζημίωση σε 2 δόσεις στη μητρική του ομάδα, τη Χάποελ από το Τελ Αβίβ και υπέγραψε συμβόλαιο για 2 + 1 χρόνια με οψιόν από τον όμιλο να επεκτείνει τη συνεργασία το καλοκαίρι του 2023.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, η Παρτιζάν σχεδίαζε σίγουρα να προσφέρει στον Μαντάρ επέκταση συνεργασίας υπό βελτιωμένες συνθήκες, αλλά η απόδοση του παίκτη και της εταιρείας του, μαζί με το αίτημα για αμφισβητούμενη λύση του συμβολαίου και ζητώντας το διπλάσιο συμβόλαιο από το σημερινό, ήταν κάτι που ο σύλλογος δεν ήθελε να συζητήσει.

Aυτό το είδος των εργασιών του πρακτορείου με το οποίο ο σύλλογος συνεργάζεται για περισσότερα από 20 χρόνια, οδηγεί στη διακοπή της συνεργασίας με την BeoBasket. Επομένως, εάν η Φενερμπαχτσέ ή οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος θέλει να προσλάβει τον παίκτη μας, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε την προσφορά και να τον αποδεσμεύσουμε με αποζημίωση.

Σε αυτή την περίπτωση, θα προστατευτούμε με όλα τα διαθέσιμα νόμιμα μέσα».

Σχετικά άρθρα:

Συνεχίζει στη Ρεάλ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Επίσημη η επιστροφή Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό!

Αφήστε μια απάντηση