Σφοδρή επίθεση στην ΕΟΚ και προσωπικά στον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσα από την εκπομπή «Magic Euroleague». Ο έμπειρος ρεπόρτερ κατηγόρησε τη διοίκηση για τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί τα ζητήματα των διεθνών παικτών, αφήνοντας αιχμές για την αξιοπιστία και τη στάση των παραγόντων της Ομοσπονδίας.
Αυτή είναι η επόμενη κίνηση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για να «μπλοκάρει» το Final Four στο ΟΑΚΑ!
Η κριτική του Παπαθεοδώρου σε Λιόλιου… μέσω Σλούκα!
Ο Παπαθεοδώρου στάθηκε ιδιαίτερα στον χειρισμό της υπόθεσης του Κώστα Σλούκα, ασκώντας δριμεία κριτική στη στάση του Λιόλιου. Όπως σημείωσε, είναι αντιφατικό να πανηγυρίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας για τα καλάθια του Σλούκα, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα βρισκόταν απέναντί του. Παράλληλα, έκανε λόγο για συνολική στάση που δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στους αθλητές που δίνουν τα πάντα για την Εθνική.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου
«Ο Λιόλιος δεν ντρέπεται σαν άνθρωπος; Να πανηγυρίζεις τα καλάθια του Σλούκα ενώ εσύ τον έκλεβες πριν 3 μήνες; Αυτοί οι άνθρωποι πώς κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια; Αυτός, ο Μαυραγάνης και όσοι διοικούν την ΕΟΚ μέσα ή έξω από τα γραφεία, δεν έχουν καμία συναίσθηση των όσων διαπράττουν; Και τώρα να παρακαλάνε να τους ξελασπώσουν κιόλας αυτά τα παιδιά που τους κλέβουν τον ιδρώτα δύο χρόνια συνεχόμενα! Καθρέφτη σπίτι τους δεν έχουν;».
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Οριστική απόφαση για Μάριους Γκριγκόνις και Ματίας Λεσόρ ενόψει του ταξιδιού στην Αυστραλία!
- Το κανάλι που βρίσκεται κοντά στο να αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
- Ο λόγος που αποχώρησε ο γιατρός του Παναθηναϊκού μετά από 24 χρόνια!
- Τέσσερις Έλληνες νεαροί παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό – Η ανάλυση των αγωνιστικών τους προφίλ!
- Νέα επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Final Four του 2026 στην Αθήνα!









