Παπανικολάου: «Ίνδαλμά μου ο Διαμαντίδης!»

Ο Κώστας Παπανικολάου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη αποκαλύπτοντας ότι είναι το ίνδαλμα του.
Παπανικολάου για Διαμαντίδη

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου για το ίνδαλμά του που είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

Ο παίκτης που είναι ιδανικός για την θέση του τρίτου σέντερ για την νέα σεζόν – Παίκτης έκπληξη!

«Δεν είχα ινδάλματα με την άποψη του αγωνιστικού. Ψάχνοντας λίγο, έπεσα πάνω στους τελικούς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού που έπαιζε ο Βασιλόπουλος απέναντι στον Διαμαντίδη. Είχαν μονοπωλήσει εκείνους τους τελικούς, εγώ, ένα παιδί που μεγάλωνε στα Γρεβενά, έβλεπα ένα παιδί από την Καστοριά και ένα παιδί 23 ετών, που έπαιζε στον Ολυμπιακό βασικός, στους τελικούς.

Οπότε αυτά τα δύο πρόσωπα ήταν αυτά με τα οποία ένιωσα σύνδεση για διαφορετικούς λόγους. Με τον έναν λόγω καταγωγής και με τον άλλο επειδή ένα νέο παιδί έπαιζε στο τοπ επίπεδο. Μπορώ να πω ότι ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης ήταν τα ινδάλματά μου».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ