Πάντερ: «Τελικά άκουσα την καρδιά μου και έμεινα στην Παρτιζάν!»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για την απόφαση του να μείνει στην Παρτιζάν αλλά και για τις μάχες με την Ρεάλ και τον λόγο μη πρόκρισης στο Final Four.

Ο Κέβιν Πάντερ δήλωσε:

«Για 4-5 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να φάω. Είχα χάσει την όρεξή μου από την αγωνία. Ήθελα να πάρω την καλύτερη απόφαση. Το τηλέφωνό μου χτυπούσε συνέχεια. Κάθε δέκα λεπτά με έπαιρναν, άκουγα προσφορές, συζητούσα και χιλιάδες πράγματα περνούσαν από το μυαλό μου. Τελικά άκουσα την καρδιά μου. Θυμάμαι πως έστειλα μήνυμα στον ατζέντη μου και αμέσως με πήρε πίσω και με ρώτησε αν ήμουν σίγουρος. Έτσι τελείωσαν όλα και έμεινα στην Παρτιζάν».

«Αν δεν είχε ξεσπάσει εκείνο το επεισόδιο στον δεύτερο αγώνα και δεν υπήρχαν τιμωρίες, θα ήμασταν σίγουρα στο Final 4. Η Ρεάλ ήταν τελειωμένη, τους είχαμε κερδίσει. Ακόμη και κάποιοι παίκτες της μού έστελναν μηνύματα και λέγανε πως δεν έχουν ελπίδες» είπε και πρόσθεσε «Δεν θέλω να πω ποιοι ήταν. Αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να γυρίζουμε πίσω. Πάμε σε μια νέα σεζόν, με τους ίδιους στόχους. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Με απουσία στο ΟΑΚΑ η Παρτίζαν!

Τρίτη εμφάνιση και… app έρχονται από τον «Εξάστερο»!

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση