Ολυμπιακός: Χωρίς τον Ουόκαπ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ο Τόμας Ουόκαπ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες, χάνοντας το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR την Κυριακή.

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Τόμας Γουόκαπ τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό AKTOR, στερώντας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του στην περιφέρεια.

Τόσο κόσμο είχε στο Telecon Center Arena στον αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Ο τραυματισμός του Γουόκαπ αφορά αιμάτωμα στον γλουτιαίο μηρό, ένα πρόβλημα που τον αναγκάζει να μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα του Οκτωβρίου, χάνοντας ωστόσο το ντέρμπι «αιωνίων» που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή.

Παράλληλα, ο Έβαν Φουρνιέ παραμένει αμφίβολος, καθώς θα δοκιμάσει να προπονηθεί ενόψει του αγώνα με την Dubai BC. Οι Μακίσικ και Έβανς συνεχίζουν επίσης να βρίσκονται εκτός, με τον Μπαρτζώκα να έχει περιορισμένες επιλογές στην περιφέρεια.

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ