Καμπάτσο: «Απολαμβάνω να παίζω με τον Βιλντόζα»

Ο Καμπάτσο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην φετινή του εμπειρία, το μέλλον του και την πιθανότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί με τον Βιλντόζα.

Ο Καμπάτσο σε μέρος των δηλώσεων του επισήμανε ότι θα του άρεσε να ξανά παίξει μαζί με τον Βιλντόζα, καθώς έχουν βρει πλέον χημεία μεταξύ τους, συνεργάζονται άφοβα αποτελώντας έτσι ένα δίδυμο «φωτιά» για κάθε άμυνα.

Θυμίζουμε ότι αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν «κλεισμένο» τον Βιλντόζα στον Παναθηναικό, ενώ αναφέρεται ότι οι «πράσινοι» το προσπαθούν πολύ ώστε να αποκτήσουν και τον Καμπάτσο.

Οπότε αυτή η δήλωση του Αργεντίνου σίγουρα δεν αφήνει απαρατήρητο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο SDNA:

Για τη σεζόν που είχε στη Σερβία και τους λόγους που έφεραν την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς εκτός οκτάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Ήρθα εδώ στο Βελιγράδι τον Δεκέμβριο. Η ομάδα ήταν καινούργια εξ ολοκλήρου, με νέο προπονητή και νέους παίκτες, μια νέα φιλοσοφία συνολικά. Αυτή ήταν η κατάσταση… Περάσαμε κάποια σκαμπανεβάσματα και προσπαθήσαμε να μπούμε στο Top-8. Όμως, ήταν αργά όταν αρχίσαμε να παίζουμε όπως επιθυμούσαμε. Όπως και να ‘χει, αυτή η πορεία θα μας βοηθήσει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλύτερα στην Αδριατική Λίγκα»

Για την τιμωρία, που τον κράτησε «ανενεργό» μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και το κατά πόσο η απουσία του επηρέασε την πορεία της ομάδας του Βελιγραδίου.

«Δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω πως είναι εύκολο να μιλάς όταν έχουν συμβεί τόσα. Στην πραγματικότητα, προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσα παραπάνω μπορούσαμε»

Είχαμε κάποιες καλές νίκες, για παράδειγμα στην έδρα του Ολυμπιακού. Παίξαμε πολύ καλά σε ένα σημείο της σεζόν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Όπως είπα, πρέπει να μάθουμε από αυτή την κατάσταση και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για την Αδριατική Λίγκα».

Για το μέλλον του ίδιου.

«Δεν θα σκεφτώ για το μέλλον μου αυτή τη στιγμή. Απαιτεί πολλή ενέργεια αυτό, προσθέτει πίεση. Θέλω να βάλω την ενέργειά μου στη βελτίωσή μου ως παίκτης και στην ομαδική μας βελτίωση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει ό,τι έχει μπροστά της. Την Αδριατική Λίγκα, το σερβικό πρωτάθλημα, ό,τι είναι μπροστά μας. Τίποτα άλλο. Θέλω να βάλω εκεί την ενέργειά μου χωρίς να σκέφτομαι για το μέλλον. Θα έχω χρόνο να σκεφτώ για το μέλλον αργά ή γρήγορα»

Για την επιθυμία να ξανά παίξει μαζί με τον Βιλντόζα.

«Είναι η ίδια απάντηση. Απολαμβάνω να παίζω μαζί του, λατρεύω τη σύνδεση που έχουμε. Το απολάμβανα και όταν παίζαμε στην εθνική ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε εξαιρετική σύνδεση. Χρειαστήκαμε χρόνο, γιατί δεν είχαμε παίξει ποτέ τόσο χρόνο μαζί στο παρκέ. Χρειάστηκε χρόνο για να το συνηθίσουμε, αλλά απολαμβάνω να παίζω με τον Λούκα. Κάνει όλους τους συμπαίκτες του καλύτερους και μου αρέσει να αγωνίζομαι στο πλευρό του»

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση