Μιλουτίνοφ: Πρόταση «χρυσάφι» από την Βίρτους Μπολόνια – Διετής η πρόταση του Ολυμπιακού

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει στα χέρια πρόταση τόσο από τον Ολυμπιακό (που είναι το φαβορί) όσο και από την Βίρτους Μπολόνια που του προσφέρει πάρα πολλά χρήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δημιουργήσουν μία πολύ ισχυρή φροντ λάιν την επόμενη σεζόν και κινούνται για να φέρουν πίσω τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

Μετά από τρία χρόνια στη Μόσχα, ο Σέρβος σέντερ κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα τις τελευταίες μέρες βρίσκεται για διακοπές, αλλά και διάφορες προσωπικές υποθέσεις του στην αγαπημένη του Αθήνα. 

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει την κίνησή του για τον 28χρονο άσο και σύμφωνα με τη «Live Sport» του προσφέρει διετές συμβόλαιο, με τον πρώτο χρόνο να προβλέπει 1,3 εκατ. ευρώ και συνολικά στη διετία φτάνει τα 2,7 εκατ. ευρώ. 

Οι Πειραιώτες πάντως δεν «παίζουν» μόνοι τους καθώς έντονο ενδιαφέρον για τον Μιλουτίνοφ υπάρχει και από την Ιταλία. Συγκεκριμένα η Βίρτους Μπολόνια εμφανίζεται να του προσφέρει, σύμφωνα με όσα λέγονται στη γειτονική χώρα, 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο και μένει να φανεί αν ο διεθνής σέντερ θα δελεαστεί από την πρόταση της ιταλικής ομάδας. 

Αφήστε μια απάντηση