Μεσίνα: Συνεχίζει και του χρόνου στην Αρμάνι

Ο Ετόρε Μεσίνα θα συνεχίσει στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο κανονικά και την επόμενη σεζόν, παρόλο που υπήρξαν σκέψεις απόσυρσης του.

Ο Ετόρε Μεσίνα έδωσε με τον δικό του τρόπο τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν μακριά από τους πάγκους και δη της Αρμάνι Μιλάνο.

Πριν από περίπου ένα χρόνοο Ιταλός, έμπειρος προπονητής αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία του με την ιταλική ομάδα μέχρι το 2024. Ωστόσο, η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν κύλησε όπως και ο ίδιος θα ήθελε. Ούτε βέβαια όπως θα επιθυμούσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζόρτζιο Αρμάνι. Έτσι, από τον Δεκέμβριο είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για αποχώρηση του Μεσίνα, στην γειτονική χώρα. Η απομάκρυνση του δεν θα ήταν την ίδια χρονική στιγμή, αλλά στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Επειδή όμως κατέχει και διοικητικό πόστο τα σενάρια ανάφεραν ότι θα διατηρούσε αυτό το πόστο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του apexsports.gr ο Ετόρε Μεσίνα δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα. Η μεγάλη αγωνιστική βελτίωση της Αρμάνι Μιλάνο άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ιταλός προπονητής στα μέσα Μαρτίου συναντήθηκε με τον Τζόρτζιο Αρμάνι. Εκεί ουσιαστικά επισφραγίστηκε ότι η συνεργασία τους θα συνεχίστει κανονικά.

Πως επηρεάζεται ο Παναθηναϊκός με την απόφαση Μεσίνα

Η απόφαση αυτή του Μεσίνα επηρεάζει κατά κάποιον τρόπο και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν βγει δυνατά στην αγορά για να πάρουν έναν προπονητή από το λεγόμενο πάνω ράφι. Κάθε ομάδα που μένει χωρίς προπονητή αυξάνει τους ανταγωνιστές του «τριφυλλιού». Ο πάγκος της Αρμάνι είναι ιδιαίτερα ελκυστικός. Σταθερότητα, πρεστίζ και οικονομική δύναμη ανήκουν στα συν της. Από την στιγμή που όπως φαίνεται ο Μεσίνα θα παραμείνει εκεί, ο Παναθηναϊκός μπορεί να «διαγράψει» έναν ανταγωνιστή στην προσπάθεια του να υπογράψει έναν τοπ προπονητή.

Αφήστε μια απάντηση