Κοκσάλ: «Ελπίζω να έρθει ο Αταμάν και θα σηκώσουμε μαζί τον τίτλο!»

O Γκοκσενίν Κοκσάλ στην συνέντευξη Τύπου για το Final Four του Basketball Champions League αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν.

Λίγο πριν τον κρίσιμο ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League, ο αρχηγός της Γαλατασαράι, Γκοκσάν Κοκσάλ, αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως διατηρεί επαφή με τον προπονητή του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την ελπίδα να τον δει στο πλευρό της ομάδας.

Αυτός ο εν ενεργεία διαιτητής είναι ο πρόεδρος της UEBO, Ένωσης των διαιτητών της Euroleague!

Ο Κοκσάλ, σε δηλώσεις του ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης (9/5, 18:00) απέναντι στην Τενερίφη, υπογράμμισε τη σύνδεση του Αταμάν με τη Γαλατασαράι, τονίζοντας πως ο Τούρκος τεχνικός δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον σύλλογο.

«Μιλήσαμε και του ευχήθηκα τα καλύτερα για το Final Four της Euroleague. Ελπίζω ότι θα έρθει και θα είναι “παρών” και θα σηκώσουμε μαζί τον τίτλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος γκαρντ, δείχνοντας τη σημασία που έχει για τον σύλλογο η παρουσία του πρώην προπονητή τους.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι γνωστός για τους δεσμούς του με τη Γαλατασαράι, με την οποία κατέκτησε σημαντικούς τίτλους και εξακολουθεί να διατηρεί στενή σχέση με τον σύλλογο. Το αν τελικά βρεθεί στην Sunel Arena για τον ημιτελικό παραμένει άγνωστο, αλλά η επιθυμία του Κοκσάλ αντανακλά το δέσιμο που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης