ΚΑΕ Ολυμπιακός: Υπέπεσε σε σφάλμα στην απάντηση της! (pic)

Σε ένα σφάλμα υπέπεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απάντηση της προς την Euroleague... για την έρευνα που αφορούσε τα social media των ομάδων.
Γκος Ολυμπιακός Ζάλγκιρις

Η διαμάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Euroleague για τα στοιχεία της πρόσφατης έρευνας social mediaσυνεχίζεται, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν… έμμεσες αιχμές για την εγκυρότητα και την κατανόηση των αριθμών.

Ο παίκτης που παραμένει και φέτος στα υπόψιν του Παναθηναϊκού και δεν περνάει αδιάφορος!

Μετά την ανακοίνωση της Euroleague, που κατέτασσε τον Ολυμπιακό στην προτελευταία θέση με 3,2 εκατ. προβολές από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έσπευσε να απαντήσει ειρωνικά, λέγοντας πως «κάποιος έκανε κοπάνα στο μάθημα των μαθηματικών», φέρνοντας ως παράδειγμα δύο ιδιαίτερα δημοφιλή βίντεο: την άφιξη του Έβαν Φουρνιέ και του Σάσα Βεζένκοφ, που ξεπέρασαν τις 4,8 εκατ. views στο Instagram.

Ωστόσο, η Euroleague είχε ξεκαθαρίσει ότι η έρευνα social media αφορά αποκλειστικά την κανονική διάρκεια της σεζόν, δηλαδή το διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2024, και όχι το σύνολο της χρονιάς ή την περίοδο των μεταγραφών.

Κατά συνέπεια, οι προβολές που επικαλείται ο Ολυμπιακός –παρότι εντυπωσιακές– δεν περιλαμβάνονται στο μετρημένο χρονικό πλαίσιο της έρευνας Euroleague, κάτι που δείχνει πιθανό λάθος στην αντίδραση της ομάδας.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται πρώτος με 71,8 εκατ. προβολές στο ίδιο διάστημα, έχει προκαλέσει εσωτερικό ανταγωνισμό μεταξύ των ελληνικών ομάδων, αλλά και ποικίλες συζητήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Το «πασχαλινό beef» μεταξύ Ολυμπιακού και Euroleague προσθέτει μια πιο ανάλαφρη –αλλά και ειρωνική– νότα στη σεζόν, με το ενδιαφέρον πλέον να μεταφέρεται στο πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο πλευρών το επόμενο διάστημα.

Η απάντηση του Βασίλη Παπαθεοδώρου που ανέδειξε και το… σφάλμα στο οποίο υπέπεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση