Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» των εξωαγωνιστικών εξελίξεων μετά το Game 3 των τελικών της Stoiximan Greek Basket League. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αυτή τη φορά για αναρτήσεις που πραγματοποίησε στο Instagram κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.
Τι είπε ο παρατηρητής διαιτησίας στους τρεις διαιτητές του Game 3
Η καταγγελία που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις νέες δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο ήδη τιμωρημένος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε για πολλοστή φορά δημοσιεύσεις στη διάρκεια ενός αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.»


Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ο Στέφανος Μαγκλογιάννης με το διαρκείας στον Ολυμπιακό, πρωτεργάτης στο περσινό Game 4 δίνει σόου και φέτος στο Game 2!
- Η τρομερή και «πληρωμένη» απάντηση της Θύρας 13 προς τον Γιώργο Αγγελόπουλου περί φωτός και σκοταδιού!
- Τα δεδομένα για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο: Το συμβόλαιο του, η διάρκεια, το buy-out και πως θα μειωθεί και πόσα θα ζητήσει!
- Επικός Λεσόρ: Φώναζε προς τον Στέφανο Μαγκλογιάννη να φορέσει φανέλα του Ολυμπιακού!
- Αδιανόητο ξέσπασμα γνωστού δημοσιογράφου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κατά του