Τζέιμς για Παναθηναϊκό: «Δεν νομίζω ο Λάσο ή εγώ να είμαστε εκεί την νέα σεζόν»

Ο Μαίκ Τζέιμς σε διαδικτυακή του συνομιλία με φίλους του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι δεν βλέπει ούτε τον Λάσο αλλά ούτε και τον εαυτό του στους «πράσινους» την νέα σεζόν.

Γνωστό είναι πως ο Τζέιμς ανοίγει συχνά συζητήσεις με φιλάθλους κυρίως στο twitter. Αυτή την φορά το θέμα που συζητήθηκε ήταν το μέλλον του Πάμπλο Λάσο αλλά και την πιθανότητα επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα δέχτηκε ένα μήνυμα από φίλο του Παναθηναϊκού που τον καλούσε να συνοδεύσει τον Λάσο και να επιστρέψει στο «τριφύλλι» την νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Λάσο, ο ίδιος τόνισε ότι δεν βλέπει την πιθανότητα να είναι στα πάγκο των «πρασίνων» την νέα σεζόν, ενώ πρόσθεσε ότι δεν βλέπει ούτε τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό του χρόνου.

Στη συνέχεια στη συζήτηση μπήκε ένας ακόμα φίλος που έθεσε τον ενδεχόμενο συνεργασίας Ομπράντοβιτς και Τζέιμς του χρόνου στους «πράσινους» για τον 10ο τίτλο του Σέρβου Κόουτς και την πρώτη κατάκτηση ευρωλίγκας του Τζέιμς. Η απάντηση και εδώ ήταν παρόμοια, όπου ο Αμερικάνος άσσος ανέφερε ότι ο Ομπράντοβιτς δεν θα το εκτιμούσε αυτό.

Αφήστε μια απάντηση