Χάινς: «Αγαπώ το μπάσκετ αλλά θα δούμε για του χρόνου»

Ο Κάιλ Χάινς σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την αγάπη του για το μπάσκετ και για το αν θα συνεχίσει του χρόνου στα παρκέ.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της στη Euroleague τη φετινή σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μοιάζει να αποθαρρύνει τον Κάιλ Χάινς για τη συνέχεια.

Τα πιο σημαντικά από όσα δήλωσε στην συνέντευξή του:

«Θα δούμε τι θα γίνει για την νέα σεζόν. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Αυτή ήταν μια περίεργη χρονιά για εμάς. Δεν καταφέραμε να μπούμε στα playoffs της Euroleague που ήταν και ένας από τους βασικούς μας στόχους» είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε και πρόσθεσε «Τα πλάνα μας έχουν αλλάξει ελαφρώς αλλά εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος με τον μπάσκετ. Κάθε πρωί ξυπνάω και είμαι ενθουσιασμένος γιατί θα πάω για προπόνηση με τον Μέλι, τον Σιλντς και τους άλλους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει πάρα πολύ που συνεχίζω και μαθαίνω πράγματα για το μπάσκετ από τον κόουτς και όλο το επιτελείο. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τους πιο δύσκολους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει και κατονόμασε τους : « Ο Τζέιμς, ο Τσάτσο και ο Μπράντον Ντέιβις». Μάλιστα τόνισε ότι είχε την ευλογία και παράλληλα την κατάρα να τους αντιμετωπίσει.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση